Aktivt murerfirma gennem 50 år

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S udfører alle former for byggeri i det midt- og vestjyske, samt alle former for murerarbejde.

Kunderne spænder vidt fra offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og til private.

Vi anstrenger os for at sikre tilfredse kunder og leverer godt håndværk i den rigtige kvalitet til tiden, samt ikke mindst til konkurrencedygtige priser.

Firmaet har været aktiv i byggeriet gennem 50 år og har en stab af dygtige medarbejdere med mange års erfaring, hvilket giver vore kunder en garanti for veludførte opgaver og godt håndværk.

VI UDFØRER MUREROPGAVER OG BYGGERI SOM:

Med andre ord - vi klarer gerne hele opgaven - hvis kunden ønsker dette.

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S er din alsidige murerforretning. Vi løser de fleste opgaver inden for murerfaget og tager gerne imod specielle udfordringer, der kræver en særlig ekspertise.

Murerfaget er en tillidssag, og har du spørgsmål vedrørende materialevalg, kvalitet og økonomi, stiller vi gerne vores erfaring til rådighed. Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m.

Derfor kan vi tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang.

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S arbejder sammen med en kreds af arkitekter, ingeniører og entreprenører, som vi har erfaring for lever op til de nødvendige kvalitetskrav og samtidig har vist gode samarbejdsevner, der er en vigtig forudsætning for succesfulde byggerier.

Du kan derfor trygt vælge Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S som din samarbejdspartner for vi sætter en ære i at lave godt håndværk og drive en virksomhed du altid kan regne med.

”Vi bygger på tillid"