Boligforeninger​

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S er et alsidigt byggefirma med en stor kundekreds af boligforeninger og det er vores speciale at levere 1. klasses service ved både renoveringer og opførelse af nyt byggeri.

Vi servicerer i dag en række boligforeninger med service og vedligehold i et tæt samarbejde.

Murerfirmaet Jens Vinderslev A/S har igennem en lang årrække lavet adskillige fag-, hoved- og totalentrepriser for en række forskellige boligselskaber, hvor vi altid har fokuseret på at give boligforeningen den bedst mulige service, samt optimale bygningsløsninger, inden for de økonomiske rammer der er til rådighed.

Vi har specialiseret os i opførelse af rækkehuse for boligforeninger og har stor erfaring med dette gennem mange projekter i både fag- og hovedentreprise.

Særligt renovering af boligejendomme er en af virksomhedernes kernekompetencer, hvor der er opbygget megen erfaring og ekspertise hos mange af medarbejderne, samt ikke mindst ledelse af disse opgaver hos byggelederne.

Vi har gennem de sidste 30 år deltaget i mange bygge og renoveringsopgaver for boligforeninger, så vores referenceliste er omfattende på dette område og yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte os